Від Парцхаладзе пішов фінансовий директор

Середа, 28 жовтня 2009, 11:54

Фінансовий директор девелоперської компанії "XXI Століття" звільнився за власним бажанням.

Про це говориться в повідомленні девелопера на Лондонській фондовій біржі, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Рада директорів з жалем прийняла заяву про звільнення Тараса Кутового з посади члена ради директорів і фінансового директора компанії. Кутовий, який приєднався до роботи в компанії "XXI Століття" 2004 року, ухвалив рішення приділяти більше часу та уваги своїм завданням, не пов'язаних з компанією", - говориться в біржовому повідомленні.

У повідомленні уточнюється, що топ-менеджер звільнився за власним бажанням.

Реклама:

Згідно з повідомленням, посада фіндиректора є вакантною і до нового призначення функції Кутового будуть розподілені між виконавчими директорами і топ-менеджментом компанії.

Крім того, рада директорів "XXI Століття" призначила Емануеля Блуена невиконавчим директором компанії, який входить до складу ради директорів.

Він призначений, в тому числі, в рамках недавнього угоди з реструктуризації боргу між компанією і власниками її єврооблігацій.

Блуен є засновником та управляючим партнером компанії Esterel Capital. Раніше він працював в інвестиційних банках Morgan Stanley, JPMorgan і Paribas, де брав участь в організації найбільших інвестиційних угод з компаніями в секторі нерухомості на території Центральної та Східної Європи.

Як повідомлялося, рішенням акціонерів від 19 жовтня 2009 Кутовий був звільнений з посади гендиректора ЗАТ "Інвестиційна компанія "XXI Століття". Замість нього інвесткомпанію очолив гендиректор девелопера "XXI Століття" Георгій Цагареішвілі.

Як відомо, компанія "XXI Століття" належить бізнесмену Льву Парцхаладзе. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: