Міста закликають депутатів перебороти вето на Бюджетний кодекс

Вівторок, 21 липня 2009, 13:34

Асоціація міст і громад закликає Верховну Раду перебороти вето на нову редакцію Бюджетного кодексу на позачерговій сесії в п'ятницю, 24 липня.

Про це йдеться у зверненні асоціації, повідомляє агентство "Українські новини".

Асоціація звертається до всіх територіальних громад, органів місцевого самоврядування, політичних сил , представлених у парламенті, до кожного громадянина направити свої зусилля на подолання президентського вето й відкрити, таким чином, шлях до проведення бюджетної реформи вже в 2010 році.

"Це варто зробити вже на позачерговій сесії Верховної Ради 24 липня 2009 року, а будь-яке затягування не дасть змоги сформувати місцеві бюджети 2010 року на нових принципах, закладених у законі", - сказано у зверненні.

Реклама:

Асоціація також інформує, що 24 липня планує провести під стінами парламенту відкриті загальні збори, на які запрошує всіх громадян, котрим небайдужа доля місцевого самоврядування.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає ветування президентом Віктором Ющенком нової редакції Бюджетного кодексу злочином проти органів місцевого самоврядування.

Тимошенко має намір провести переговори із ПР для того, щоб нова редакція Бюджетного кодексу все-таки була прийнята.

20 липня Ющенко ветував нову редакцію Бюджетного кодексу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: