АМКУ затягує розгляд питання про інтерконнект?

Четвер, 9 квітня 2009, 18:38

В Національної комісії викликає здивування рішення АМКУ про перенесення розгляду питання про інтерконнект.

Про це повідомили в комісії (НКРЗ), пред'явивши відповідного листа на ім'я в. о. голови АМКУ Олександра Мельниченка, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ще в минулий четвер (2 квітня) було прийнято рішення щодо проведення сьогодні засідання НКРЗ, а запрошення на участь у засіданні Антимонопольного отримали тільки в понеділок", - повідомив агентству голова комісії Сергій Колобов.

Як повідомлялося, АМКУ 9 квітня переніс розгляд питання регулювання міжоператорського ринку доступу до мереж один одного через відсутність представників НКРЗ на засіданні, на яке були також запрошені представники операторів, Фонду держмайна, Державної адміністрації зв'язку, Державної податкової адміністрації.

Колобов також відзначив, що відсутність на засіданні представників НКРЗ не може вплинути на прийняття рішення АМКУ, оскільки комісія не має навіть права дорадчого голосу на ньому.

Член НКРЗ Володимир Олійник вбачає у діях АМКУ затягування прийняття непопулярного, з точки зору можливого зниження бюджетних надходжень, рішення.

"Ми засідаємо по четвергах, Антимонопольний - по вівторках. Якби вони провели його (засідання) на два дні раніше, ми були б присутні. У нас було планове засідання, на якому виносилися дуже важливі питання", - пояснив поведінку комісії Колобов.

"Тепер у нас виникають питання: навіщо було призначати засідання комітету на четвер? Щоб ми на ньому не з'явилися?" - приєднався до нього і ще один член НКРЗ Володимир Зверєв.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: