Тимошенко і Путін знову поговорять про газ

П'ятниця, 24 квітня 2009, 15:52

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко та голова уряду Росії Володимир Путін 29 квітня в ході IV засідання Комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії мають намір особливу увагу приділити взаємовідносинам сторін в енергетичній сфері.

Про це повідомляє Управління по зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів.

Під час засідання Комітету планується розглянути стан реалізації пріоритетних питань діяльності підкомісій Комітету, затверджених протоколом ІІІ засідання Комітету, яке відбулося у Києві в квітні 2008 року.

Зокрема, планується обговорення шляхів активізації торговельно-економічного співробітництва та боротьби з фінансово-економічною кризою.

Реклама:

Також планується розгляд питань співробітництва у сферах промислової політики та транспорту, в авіаційній та ракетно-космічної галузі, сільському господарстві.

Особлива увага буде приділена взаєминам сторін в енергетичній сфері.

Під час засідання Комітету також планується підписати низку двосторонніх документів.

Як відомо, засідання економічного комітету українсько-російської комісії у Москві за участю українського та російського прем'єрів повинно було відбутися 8 квітня.

Однак російська сторона ухвалила рішення перенести зустріч на невизначений час у зв'язку з результатами конференції України та ЄС з енергетики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: