Fitch Ratings підтвердило рейтинги ІСД та "Інтерпайпу"

Понеділок, 16 лютого 2009, 15:53

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинги корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД, Донецьк), ЗАТ "Донецьксталь-металургійний завод " і трубно-колісної компанії "Інтерпайп". 

Про це з пасиланням на прес-реліз агентства повідомляє "Інтерфакс-Україна". 

Відповідно до нього, довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) ІСД в іноземній валюті підтверджений на рівні "B" з "негативним" прогнозом, а короткостроковий РДЕ в іноземній валюті - на рівні "B".

Для ЗАТ "Донецьксталь" - МЗ "Fitch залишило довгострокові РДЕ "B-"і короткострокові РДЕ "В", а також національний довгостроковий рейтинг "BBB-(Ukr)", короткостроковий "F3 (Ukr)" та пріоритетний незабезпечений "BBB-( Ukr)" в списку на перегляд для можливого зниження. 

Реклама:

Агентство також залишило в списку на перегляд для можливого зниження рейтинги "Інтерпайпу" в іноземній валюті: довгостроковий РДЕ - "CCC", короткостроковий - "С" і пріоритетний незабезпечений - "CCC". 

Як повідомлялося, Fitch п'ятницю знизило довгостроковий рейтинг України за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті на один щабель - до "В" з "В +".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: