Демонтаж "Троїцького" завершено

Середа, 15 жовтня 2008, 16:54
 

Компанія "Київметробуд" завершила демонтаж недобудованого будинку торговeльно-розважального центру "Троїцький" біля Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві.

"Вчора (14 жовтня) ввечері о 19:00 ми завершили демонтаж", - заявив директор компанії Володимир Петренко на будмайданчику.

За його словами, "Київметробуд" демонтував усю наземну частину будинку, залишивши тільки пандусну частину й вентиляційну шахту метро. Крім того, він додав, що під час демонтажу будівельники розібрали близько 30 тис. тонн залізобетону й 2,5 тис. тонн металевих арматур, повідомляє агентство "Українські новини".

Зараз на будівельному майданчику працює техніка з вивезення будівельного сміття, що залишилося від демонтажу. За словами Петренка, все будівельне сміття буде вивезене з ділянки протягом тижня.

Реклама:

Крім того, Петренко відзначив, що компанія розраховує продовжити роботу із забудовником "Юджин".

У свою чергу заступник голови Київської міської державної адміністрації Віталій Журавський заявив, що площа перед НСК "Олімпійський" буде повністю очищена від будівельного сміття до 20 жовтня.

Він відзначив, що на сьогодні повністю демонтовано будинок торговельно-розважального центру "Троїцький". За словами Журавського, вивезено 97% конструкцій, інші будуть вивезені протягом трьох днів. Журавський відзначив, що на демонтаж "Троїцького" витрачено 28 млн. грн.

За його словами, проект реконструкції стадіону буде презентовано протягом жовтня.

Демонтаж ТРЦ "Троїцький" розпочався за умовами УЄФА, що заявила про неможливість проведення на НСК "Олімпійський" матчів Євро-2012, якщо не буде забезпечена безпека вболівальників і їхнє вільне переміщення на площі перед стадіоном.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!