Український фондовий ринок стає більш чутливим до позитивних новин

Середа, 23 липня 2008, 14:22

В середу, 23 липня, ситуацією на 13:30, серед компаній, за акціями яких пройшли угоди, зафіксоване підвищення котирувань.

"Зараз ринок знаходиться на своїх мінімальних значеннях, - вважає Дмитро Мошкало, віце-президент і інвестиційний керуючий КУА "Foyil Asset Management Ukraine". - Акції дешеві й мають великий запас для зростання в середньостроковій перспективі. На мою думку, саме так повинен характеризуватися оптимальний момент для покупки акцій".

Як повідомляє "FundMarket", ціна піднялася на цінні папери ВАТ "Дніпробленерго" (+ 17.14%), ВАТ "Луцький автомобільний завод" (+ 9.23%), ВАТ "Райффайзен Банк Аваль (+ 7.37%), ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" (+ 4.23%), ВАТ "Центренерго" (+ 1.99%).

Негативну динаміку показав ВАТ "Концерн "Стирол" (- 2.94%).

Реклама:

Лідерство за обсягом у ВАТ "Центренерго" - 4 млн. грн.

Експерти FundMarket відзначають зріст впевненості інвесторів. Ринок стає все більш чутливим саме до позитивних новин. Спостерігається підвищення котирувань слідом за торговельними майданчиками Заходу. Ситуація стає більш чіткою, що, у свою чергу, надає можливість більш точно прогнозувати розвиток подій.

Американські фондові індекси у вівторок, 22 липня, виросли завдяки різкому падінню цін на нафту. Підтримку індексам зробили акції фінансових компаній, які подорожчали після заяви банку Wachovia про те, що він не буде залучати додатковий капітал.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!