Розгляд кадрових змін у ФДМУ відкладається

П'ятниця, 6 червня 2008, 14:30

Розгляд кадрових змін у Фонді держмайна відкладається.

Про це голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив з парламентської трибуни, - повідомляє "РБК Україна" .

За його словами, таке рішення було ухвалене сьогодні під час засідання керівників фракцій. "Партія регіонів не готова розблоковувати трибуну, немає можливості викликати Валентину Семенюк-Самсоненко", - сказав він.

Яценюк також повідомив, що в наступний вівторок о 9:00 відбудеться засідання погоджувальної ради.

Реклама:

Як повідомлялося, представники Партії регіонів відучора блокують трибуну Верховної Ради як протест проти незаконної, на їх думку, процедури звільнення голови Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко.

За словами нардепа від Партії регіонів Василя Кисельова, ПР пропонувала вирішити питання про зняття В.Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМУ після заслуховування ВР її звіту за час перебування на цій посаді.

У свою чергу, Яценюк повідомив, що Семенюк-Самсоненко знаходиться на медобстеженні і не може прийти до зали засідання парламенту.

Нагадаємо, 5 червня ц.р. БЮТ висунув кандидатуру заступника голови фракції в парламенті Андрія Кожемякіна на посаду голови ФДМУ замість запропонованої прем'єр-міністром кандидатури депутата від БЮТ Андрія Портнова. Портнов зняв свою кандидатуру з претендента на посаду голови Фонду держмайна оскільки союзники БЮТ по коаліції відмовилися затвердити його на цю посаду.

Однією з причин такої позиції стали висловлювання Портнова на адресу Президента України Віктора Ющенка, які пропрезидентська партія НУ-НС сприйняла як образу.

Взамін представники НУ-НС заявили, що підтримають будь-яку кандидатуру, запропоновану на цей пост Тимошенко.За матеріалами РБК-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!