У Податковій кажуть, що чутки про звільнення Буряка не відповідають дійсності

П'ятниця, 11 квітня 2008, 10:40

Глава Державної податкової адміністрації України (ДПАУ) Сергій Буряк продовжує залишатися на цій посаді і виконувати свої обов'язки, а чутки про його звільнення не відповідають дійсності.

Про це заявив директор департаменту масово-роз'яснювальної роботи ДПАУ Віктор Касапчук.

"Про жодну відставку йтися не може, а може вестися мова про спроби деяких людей деморалізувати колектив за допомогою чуток і не дати можливості працювати в погодженому режимі", - сказав він.

За його словами, ходять також чутки про необґрунтовану ротацію керівництва податкових у районах Києва, однак насправді проводиться планова ротація.

Реклама:

Касапчук додав, що в четвер Буряк працював у своєму кабінеті, брав участь у нараді, яку проводив перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, а також відвідав інформаційно-довідковий департамент, який працює з 1 квітня як національний call-центр у зв'язку з упровадженням електронних накладних.

Директор департаменту висловив думку, що чутки про звільнення глави ДПАУ можуть створювати люди, які побудували бізнес на відшкодуванні ПДВ, яким не подобається принципова позиція керівництва відомства зі впровадження прозорої електронної звітності, створення реєстру податкових накладних.

Касапчук нагадав, що на апаратній нараді 8 квітня за підсумками першого кварталу було відзначено, що в цілому ДПАУ виконала планові показники, а 18 областей забезпечили понадпланові надходження і у зведений, і в загальний фонд Держбюджету.

За його словами, 18 квітня повинна пройти колегія відомства, на якій заслухають звіт про виконання доручень, що дала ДПАУ прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на колегії в Ірпені 14 березня.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!