На Рудьковського відкрили ще одну справу

Понеділок, 4 лютого 2008, 17:04

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно посадових осіб Міністерства транспорту та зв'язку й інших державних підприємств у цій сфері.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Йдеться про факти зловживання службовим становищем та заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах посадовими особами Міністерства транспорту та зв'язку, Державної Служби автомобільних доріг, ВАТ "Автомобільні дороги України" за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 та ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу.

Також пред'явлено обвинувачення директору ДП "Львівський облавтодор" за ч. 2 ст.364 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Реклама:

Як з'ясувалося, обвинувачений, за вказівкою колишнього керівництва міністерства транспорту та зв'язку, уклав завідомо збиткові договори підряду з двома підприємствами на проведення оцінки протипожежного стану, обстеження системи охорони праці та аерофотознімальних робіт автомобільних доріг Львівської області.

"Безпідставно підписавши акти прийому виконаних робіт, службовець своїми діями завдав державному підприємству збитків на суму понад 17 мільйонів гривень", - ідеться в повідомленні.

На цей час кримінальну справу за обвинуваченням керівника ДП "Львівський облавтодор" виокремлено в окреме провадження і вирішується питання про затвердження обвинувального висновку та направлення справи за підсудністю.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: