Міністр економіки взявся за нові прогнози і обіцяє підвищити зарплату

Четвер, 20 грудня 2007, 14:40

Міністерство економіки почало розробку нових макроекономічних прогнозів на 2008 рік, які стануть основою для Держбюджету на наступний рік.

Про це журналістам заявив міністр економіки Богдан Данилишин, передають Українські новини.

З його слів, така робота ведеться в екстреному порядку з тим, що би проект Держбюджету-2008 було розроблено і подано на розгляд Верховної Ради в стислий термін. Данилишин зазначив, що сподівається на прийняття парламентом Держбюджету до кінця нинішнього року.

Також під час представлення колективу міністерства Данилишин заявив, що ініціює підвищення зарплати співробітникам міністрества економіки.

"У Податкової зарплата на 80% вища, у Міністерстві фінансів - на 60%", - сказав він і звернувся до присутнього першого віце-прем'єра Олександра Турчинова з ініціативою підвищення зарплати в Мінекономіки.

Реклама:

Данилишин підкреслив, що нинішній невисокий рівень оплати праці в міністерстві призводить до значної плинності кадрів і ускладнює виконання завдань, покладених на Мінекономіки.

Представляючи Данилишина колективу міністерства, Турчинов також зачепив питання оплати праці. "Зарплата (у міністерстві) низька. Будемо це вирішувати, вирівнювати", - сказав він.

Як відомо, 18 грудня Рада призначила міністром економіки Богдана Данилишина.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!