У Порошенка заявляють, що на нього здійснюють рейдерську атаку

Четвер, 20 грудня 2007, 17:53

Прес-служба заводу "Ленінська Кузня" заявляє, що позов на Кабінет Міністрів від двох колишніх працівників заводу є частиною плану рейдерської атаки на підприємство.

Про це йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою в четвер.

"Поширене сьогодні в ЗМІ повідомлення щодо намагання отримати фізичними особами мільйонних сум шляхом подачі позову проти уряду із залученням ВАТ "Заводу "Ленінська кузня" – є частиною плану рейдерської атаки на підприємство", - йдеться в повідомленні.

В документі також додається, що такі атаки, "як правило, починаються з абсолютно з безпідставного за суттю позову".

Реклама:

"У цьому випадку необґрунтованість вимог позивачів була підтверджена ухвалами судів 2004-2006 років", - зазначається в повідомлені.

"Галас, завдяки медіа-розкрутці абсурдного позову, має на меті одне - нанесення шкоди діловій репутації підприємства та утворення факторів для негативного формування іміджу керівництва заводу", - зазначає прес-служба.

Прес-служба наголошує, що ситуація є підтвердженням "необхідності негайного комплексного підходу до боротьби з рейдерством в Україні, яке несе загрозу вже не лише стабільності роботи багатотисячним колективам, а й інвестиційній привабливості нашої держави".

Це відбувається в умовах, коли "завод виходить на новий етап свого розвитку, коли в програмі підприємства пріоритетом є збільшення обсягів виробництва, поліпшення фінансових показників, що, відповідно, призведе до збільшення податкових надходжень до Державного бюджету".

Експерти називають реальним власником заводу "Ленінська кузня" Петра Порошенка.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!