Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

В п'ятницю компанія Вєксєльберґа починає виплати

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 10:35

Компанія, що представляє в Україні інтереси російського мільярдера Віктора Вєксєльберґа, пообіцяла з 19 жовтня розпочати перерахунок коштів на благодійний рахунок в "Ощадбанку" для постраждалих від вибуху газу у Дніпропетровську.

Як передає УНІАН, про це в четвер повідомив журналістам виконуючий обов’язки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар.

За словами Бондара, виконавчий директор компанії "Газекс", перебуваючи у Дніпропетровську, мав з ним зустріч. Бондар повідомив, що компанія обіцяє перерахувати до благодійного фонду в "Ощадбанку" по 500 тис. грн. сім’ї кожного загиблого та по 50 тис. грн. – на кожного постраждалого в результаті вибуху.

Також губернатор Дніпропетровщини повідомив, що представник компанії заявив про намір вкласти великі інвестиції у модернізацію підприємства "Дніпрогаз".

Реклама:

Як повідомлялося, підконтрольна російському мільярдеру Вєксєльберґу компанія "Газекс" виплатить по 100 тис. доларів жертвам вибуху побутового газу в житловому будинку в Дніпропетровську.

"Газекс" належить КЕС-холдингу Вєксєльберґа і контролює АТ "Дніпрогаз".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!