Тимошенко: Фабрики - робітникам, в'язниці - корупціонерам...

Понеділок, 24 вересня 2007, 15:27

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко виступає за довічне ув’язнення чиновників, викритих у корупції.

Про це сказано в повідомленні прес-служби БЮТ.

"Тільки такими жорсткими і конкретними діями ми можемо позбавитися від криміналу при владі і створити передумови для того, щоб країною керували чесні професіонали, а не "злодії в законі", - передає прес-служба слова Тимошенко.

Крім цього, лідер БЮТ виступила з ініціативою законодавчо заборонити очолювати високі державні посади особам, які були судимі за здійснення кримінальних злочинів.

Реклама:

Зокрема, Тимошенко пропонує заборонити колишнім засудженим займати посади Президента, прем'єр-міністра, народного депутата, члена Кабінету Міністрів, судді, прокурора.

"Україною майже весь період державної незалежності керують кримінальні клани, які перенесли закони, принципи і етику кримінально-тюремного світу на всю сферу державного управління", - вважає Тимошенко.

При цьому лідер БЮТ заявила, що списки окремих політичних сил, які мають намір брати участь у виборах Верховної Ради, нагадують оголошення "Їх розшукує міліція".

Як повідомлялося, Депутат верховної Ради Тарас Чорновіл (фракція Партії регіонів) виступає за прийняття економічного законодавства, яке перешкоджає корупції.

Президент Віктор Ющенко закликає правоохоронні органи врегулювати оприлюднення в засобах масової інформації даних про факти притягнення до відповідальності посадових осіб, державних службовців, суддів, політиків, викритих у корупції.

Кабінет Міністрів має намір посилити боротьбу з корупцією в Україні.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!