Дощі спричинили зростання інтернет-продажів у Британії

Понеділок, 20 серпня 2007, 19:04

Зливи у Великобританії призвели до росту Інтернет-торгівлі на 80 відсотків у порівнянні з попереднім роком. Про це пише The Guardіan. Загальний обсяг покупок у липні склав 4,2 мільярди фунтів стерлінгів (8,3 мільярди доларів).

У липні 2006 року британці витратили через Інтернет 2,34 мільярди фунтів стерлінгів. Ріст обсягів електронної торгівлі відбувається на тлі зниження продажів звичайних магазинів. До такого висновку прийшли дослідники з компанії Іnteractіve Medіa іn Retaіl Group.

Більш ніж у два рази виросли обсяги продажів електротоварів. Одяг і аксесуари стали продаватися на 56% краще.

Реклама:

Крім поганої погоди на бурхливий ріст Інтернет-продажів вплинули значні інвестиції в цю галузь, а також розвиток високошвидкісного Інтернету.

Аналітики прогнозували, що споживання в британській економіці може знизитися через торішнє підвищення процентних ставок. Однак дані статистичної служби Великобританії свідчать про більш сильний ріст продажів споживчих товарів, ніж пророкувала більшість аналітиків.

Із травня по липень 2007 року на Великобританію пролилася рекордна кількість опадів - 382,4 міліметри. Попередній рекорд було встановлено в 1789 році, коли кількість опадів досягла 349,1 міліметра. Зливи викликали повені в 32 графствах Великобританії.

Лєнта.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!