В Ахметова заплатили в 2 рази більше податків

Понеділок, 30 липня 2007, 11:05

В 1 півріччі 2007 року металургійний комбінат "Азовсталь" перерахував до бюджетів всіх рівнів 549,1 млн. гривень. Це практично в два рази перевищує відрахування комбінату за аналогічний період 2006 (262,1 млн. грн.).

Про це "ЕП" повідомила прес-служба підприємства.

"Причиною збільшення обсягу податкових платежів став ріст прибутковості підприємства за рахунок підвищення ефективності роботи підприємства в результаті оптимізації бізнес-процесів і постійних інвестицій у модернізацію виробничої бази", - стверджується в прес-релізі.

За результатами оцінки державна податкова адміністрація в Донецькій області визнала МК "Азовсталь" кращим платником податків м. Маріуполя за підсумками 2006 року.

Реклама:

"Як соціально відповідальний бізнес, комбінат також реалізує програми по поліпшенню умов праці, підвищенню техніки безпеки, а також рівня соціальних гарантій. Успішна робота "Азовсталі" дозволяє неухильно підвищувати добробут співробітників Комбінату й забезпечувати один з найвищих рівнів заробітної плати по галузі в країні", - заявляє прес-служба підприємства.

Нагадаємо, "Азовсталь" входить до складу компанії СКМ, якою володіє народний депутат від Партії Регіонів український бізнесмен Рінат Ахметов.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!