Українцям буде легше переказувати зароблені в Росії гроші

Вівторок, 27 березня 2007, 15:04

Компанія Western Union приступила до реалізації пилотного проекту, у ході якого тарифи на здійснення грошових переказів з ряду регіонів Росії до України буде знижено за умови відстроченої на 48 годин виплати.

"Клієнти компанії, що бажають почекати з одержанням грошей, зможуть скористатися зниженими тарифами... Знижені тарифи надаються на послугу грошовий переказ "Економ" з відстроченою виплатою на 48 годин", - повідомила компанія в прес-релізі з посиланням на директора представництва Western Union по Україні, Грузії та Вірменії Михайла Бабиренко.

Відповідно до прес-релізу, грошовий переказ "Економ" буде надаватися клієнтам компанії з 26 березня в Ямало-Ненецькому та Ханти-Мансійському округах Російської Федерації, що зможуть пересилати гроші в межах СНД, включаючи Україну, Грузію та Вірменію.

"Якщо громадськості сподобається наша послуга, то ми розширимо географію її покриття на всю територію Росії", - зазначається в прес-релізі.

Реклама:

Відповідно до прес-релізу, наприклад, тариф за пересилання $150 з Тюмені в Суми складе $4 у рамках переказу "Економ", пересилання $600 буде коштувати $16, а тариф за пересилання $1 тис. - $24,6 (на додачу до тарифу за пересилання WU також заробляє на обміні валют). У прес-релізі вказується, що WU має 23 тис. агентських пунктів у країнах СНД, з яких понад 10 тис. - в Україні.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!