Рудьковський вважає, що "Укртелеком" продавати зарано

Середа, 7 лютого 2007, 18:46

Міністр транспорту й зв'язку Микола Рудьковський уважає, що продаж ВАТ "Укртелеком" цього року є передчасним.

Про це він сказав на прес-конференції в середу, передає proUA.

За словами Рудьковського, і фахівці Мінтрансу й фахівці закордонних компаній, які є лідерами в питаннях консалтингу в телекомунікаційній галузі, однозначно доходять висновку, що продаж "Укртелекому" - чи то 10%, чи то 30%, або продаж у цілому - буде невигідним для держави.

"Якщо розробити чітку програму підготовки до продажу "Укртелекому" і здійснити її протягом 2007-2008 років, то можна було б одержати за "Укртелеком" відсотків на 40, а то й 50 більше, ніж буде отримано при такій формі приватизації, яка у даний момент пропонується", - сказав міністр.

Реклама:

Нагадаємо, раніше голова ФДМ Валентина Семенюк заявила, що планує 21 лютого дати об'яву про продаж на фондових біржах по 10% акцій ВАТ "Укртелеком" і ВАТ "Одеський припортовий завод".

Раніше Фонд державного майна пропонував продати на міжнародних фондових біржах 32,8% акцій ВАТ "Укртелеком" і 34,6% акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

При цьому Фонд пропонував закріпити в державній власності по 50% плюс одна акцій ВАТ "Укртелеком" і ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!