Службовці "Харківгазвидобування" "відрізнилися" витратою грошей

Середа, 21 лютого 2007, 20:25

Прокуратура Харківської області порушила кримінальну справу по факту зловживань які служать газопромислового управління "Харківгазвидобування".

Факти зловживання були виявлені в ході перевірки прокуратурою дотримання законів підприємствами газодобувної й енергопостачальної сфери.

Як повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури, у цілому, за результатами перевірки порушено 7 кримінальних справ, внесено 15 документів прокурорського реагування.

На вимогу прокурорів до різних видів відповідальності притягнуто 10 чиновників, заявлено позовів на суму, що перевищує 1 млн. грн.

Реклама:

При перевірці "Харківгазвидобування" було виявлено, що службовці підприємства протягом 2005-2006 р., при наявності в компанії майже 10 млн. грн. збитків, витратили більше 2 млн. грн. на придбання автотранспорту й оплату юридичних послуг сторонній організації.

Газопромислове управління "Харківгазвидобування" - одне із чотирьох видобувних підприємств у складі дочірньої компанії "Укргазвидобування" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" - було створено в січні 1999 року для виконання Державної програми по стабілізації й нарощуванню потужностей нафтогазового комплексу.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!