Бродський повинен вибачитися перед Степаном Черновецьким за слова про "Правекс"

Четвер, 6 липня 2006, 13:20

Києво-Святошинський районний суд Київської області зобов'язав депутата Київської міської ради Михайла Бродського вибачитися перед головою спостережної ради "Правекс-Банку" Степаном Черновецьким, сином мера Києва Леоніда Черновецького, за висловлювання про цей банк.

Про це повідомила прес-служба банку, передають Українські новини.

"Суддя Волчко зобов'язала пана Бродського спростувати розповсюджений їм наклеп і вибачитися перед позивачем, який виграв справу "про захист честі, достоїнства, ділової репутації...", - сказано в повідомленні.

Банк повідомляє, що Бродський висловлювався про "Правекс" під час веб-конференції на своєму інтернет-виданні "Обозрєватєль".

Реклама:

В архіві видання є текст веб-конференції Бродського, яка відбулася 21 квітня.

Відповідаючи на запитання, чи зберігає Бродський гроші в "Правексі", депутат тоді відповів: "На щастя, не в "Правексі". Хоча він дає найвищі відсотки, що відразу наводить мене, як людину знаючу, на дурні думки".

Бродський ще раз згадав "Правекс", говорячи про роботу мера Києва: "Йому (мерові) хочеться спати спокійно. До речі, в "Правекс-Банк" він приходив на роботу не раніше, ніж в 12 годин дня, і кілька місяців за рік перебував за кордоном".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!