14 січня 2023

Публікації
Кадрові зміни в "Нафтогазі", ще один спиртзавод "пішов з молотка": підсумки перших тижнів року для ДП
Зміни у менеджменті та можливі нові/старі призначення у наглядовій раді "Нафтогазу", фінансовий план УЗ: головні події у житті держкомпаній 25 грудня – 13 січня.
Новини
18:05
Гендиректор МАГАТЕ відвідає Україну для реалізації моніторингові місії на всіх АЕС країни
Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Маріано Гросі відвідає Україну наступного тижня з метою забезпечення постійної присутності експертів з ядерної та фізичної ядерної безпеки на всіх об'єктах атомної енергетики країни.
17:31
Немає інформації про диверсію в Литві, де вибухнув газопровід - МЗС Естонії
Міністр закордонних справ Урмас Рейнсалу заявив у суботу, що поки немає інформації про те, що вибух на газопроводі в Литві у п’ятницю був спричинений диверсією.
16:38
США допоможуть Україні у відновленні та розвитку енергетичного сектору
Міністр енергетики України Герман Галущенко провів онлайн-зустріч з американською колегою Дженніфер Гренголм щодо відновлення української енергосистеми після ракетних атак та перспективи розвитку відновлюваної енергетики.
16:02
Більшість районів Харкова знеструмлена, рух метро тимчасово зупинено
Одразу після вибуху більшість районів Харкова залишись без електропостачання, рух поїздів метрополітену тимчасово призупинено.
15:10
Звіт Apple за 2022 рік свідчить про уповільнення темпів доходів App Store
Компанія Apple щороку у січні публікує звіт, у якому аналітики та інвестори Apple отримати уявлення про те, скільки заробляє App Store – дані за 2022 рік свідчать про сповільнення темпів доходів.
13:56
У Києві та ще двох областях застосували екстрені відключення світла через загрозу ракетних атак – ДТЕК
Компанія ДТЕК повідомила про застосування екстрених відключень електроенергії у Києві, Київській та Одеській областях через загрозу ракетних атак.
13:19
Росія ввела санкції проти глави МЗС і начальника Генштабу Британії
РФ внесла до свого "чорного списку" главу МЗС Британії Джеймса Клеверлі і начальника Генштабу країни Патріка Сандерса.
12:30
У 11 областях застосовані аварійні відключення – Укренерго
Станом на ранок суботи, 14 січня, через перевищення ліміт в 11 областях були застосовані аварійні відключення електроенергії.
11:29
Катар вважає, що ринки природного газу можуть бути нестабільними ще кілька років 
Міністр енергетики Катару Саад Аль-Каабі заявив, що ринки природного газу можуть зазнати різких змін протягом наступних кількох років, оскільки пропозиції все ще надто низькі, проти високого попиту.
10:37
Темпи транспортування українського зерна знизились удвічі, оскільки РФ уповільнює інспекцію суден 
Унаслідок свідомих дій держави-терориста щодо затримки проходження суден з українським зерном темпи транспортування знизились удвічі.
10:00
Мінфін США попереджає про досягнення ліміту держборгу вже цього місяця 
Міністерка фінансів Джанет Єллен заявила, що США, ймовірно, досягнуть встановленого ліміту боргу в 31,4 трлн доларів 19 січня, що змусить міністерство вжити надзвичайних заходів щодо управління грошовими коштами, які можуть запобігти дефолту до початку червня.