Ірландська харчова компанія Kerry Group зупиняє роботу в РФ та Білорусі

Понеділок, 4 квітня 2022, 17:46 -

Харчова компанія Kerry Group з головним офісом в Ірландії заявила, що останні декілька тижнів скорочувала роботу в РФ та Білорусі і припинила операції повністю.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Kerry Group постійно спостерігає за ситуацією, що розгортається в Україні, і ми в жаху через ескалацію гуманітарної кризи. За останні кілька тижнів група скоротила діяльність у Росії та Білорусі. Після тривалих консультацій із зацікавленими сторонами група сьогодні оголосила, що призупиняє свою діяльність у Росії та Білорусі", – повідомили у  Kerry Group.

Компанія зазначила, що продовжуватиме платити працівникам та виконувати юридичні зобов’язання.

Реклама:

Kerry оперує у сфері смаку та харчування на ринках продуктів харчування, напоїв та фармацевтичної продукції. У 2012 році компанія викупила харчову частину бізнесу агрогіганта Cargill. Kerry торгується на Лондонській біржі та володіє десятком харчових брендів, зокрема у Британії.

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Слідкувати за компаніями, які досі ігнорують російські злочини, можна тут: Понад 400 компаній вийшли з Росії, але не всі зупинили бізнес. Оновлюється 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: