"Райффайзен Банк Аваль" приєднується до програми "Доступні кредити 5-7-9%"

П'ятниця, 15 травня 2020, 13:27
 

"Райффайзен Банк Аваль" отримав позитивне рішення ради Фонду розвитку підприємництва щодо участі банку в програмі Кабміну "Доступні кредити 5-7-9%" та підписав відповідну угоду 14 травня.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Зазначається, що банк наразі завершив внутрішні підготовчі процедури та найближчим часом почне працювати із позичальниками у межах цієї програми.

"Програма спрямована на фінансування діяльності українських підприємців та розвиток інвестиційних проектів, що сприятиме створенню нових робочих місць та стимулюванню розвитку малого та середнього бізнесу.

Реклама:

Також програма надає можливість отримання фінансової підтримки представникам малого та середнього бізнесу для подолання негативних наслідків, що зумовлені впровадженням карантинних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19", - йдеться у повідомленні.

"Ми, як і раніше, маємо за пріоритет фінансування малого та середнього бізнесу. У сьогоднішніх непростих умовах всебічна підтримка наших підприємців допоможе успішно подолати наслідки пандемії та сприяти відновленню української економіки", - заявив голова правління банку Олександр Писарук.

Нагадаємо:

Кабінет міністрів прийняв рішення щодо надання "кредитних канікул" для малого та мікробізнесу, що передбачають надання кредитів під 0%, з терміном погашення тіла кредита через рік, основна умова для підприємців - збереження не менше 80% робочих місць.

Розмір кредитного портфелю за оновленою програмою "Доступні кредити 5-7-9%" оцінюється в 35 млрд грн - за оцінкою фахівців, такий розмір коштів зможуть потенційно отримати мікро- та малі підприємці.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: