Кличко "Нафтогазу": Поверніть гарячу воду прямо зараз

Понеділок, 30 липня 2018, 09:48
 

Мер Києва Віталій Кличко заявив про готовність міста до будь-якого рішення суду в суперечці за боргами компанії "Київенерго" перед "Нафтогазом", але вважає, що гарячу воду в будинках киян треба повернути негайно.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міського голови.

"Ми приймемо будь-яке рішення суду, але до цього дайте нам можливість забезпечити киянам гарячу воду в квартири", - сказав він.

"Суд може розтягнутися. Один, два, три або чотири місяці. Ми готові прийняти будь-яке рішення суду. Ми відстоюємо нашу позицію. Наші юристи говорять, що ми абсолютно праві. Але в цей проміжок часу не шантажуйте місто. Дайте газ, щоб було тепло і гаряча вода. До рішення суду, відключення киян від гарячої води, - це бандитський метод", - заявив київський міський голова.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, з 1 серпня останні комунальні енергооб’єкти, що перебували в управлінні "Київенерго", перейдуть місту, оскільки у травні 2018 року закінчився термін дії відповідної угоди з "Київенерго".

З серпня функція теплопостачання міста буде передана КП "Київтеплоенерго".  

Наразі НАК "Нафтогаз України" відмовляється підписувати контракт з КП "Київтеплоенерго" через невирішену ситуацію з боргами за газ. Через це кияни довгий час сидять без гарячої води. Під загрозою опинилося і теплозабезпечення столиці загалом.

Рекомендуємо почитати: Чому у киян немає гарячої води

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: