Ощадбанк на два дні припинить прийом платежів

Понеділок, 11 грудня 2017, 19:22

Державний Ощадбанк 16 і 17 грудня призупинить прийом комунальних та інших платежів через відділення в зв'язку з переходом на новий план рахунків бухгалтерського обліку.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Відділення банку 16 і 17 грудня працюватимуть тільки в режимі консультацій. Комунальні та інші платежі можна буде провести в інформаційно-платіжних терміналах і системі Ощад 24/7 ", - наголошується в повідомленні.

Ощадбанк переходить на новий план рахунків бухгалтерського обліку згідно з постановою Національного банку України від 11 вересня 2017 року №89.

Реклама:

Дана постанова передбачає зміну номерів клієнтських рахунків з метою впровадження нових міжнародних стандартів.

"Це забезпечить підвищення прозорості, надійності, безпеки банківської системи України в цілому і якості послуг для клієнтів зокрема", - наголошується в повідомленні.

Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні дні.

Зміни торкнуться частини мережі відділень, які зазвичай працюють у вихідні дні.

Також в банку уточнюють, що для Києва додатково прийнято рішення про продовження часу роботи відділень 18, 19 і 20 грудня на 1 годину для надання можливості бажаючим встигнути сплатити комунальні платежі за пільговими тарифами.

Банк попереджає клієнтів про зміну номерів рахунків: юридичним особам будуть спрямовані письмові повідомлення з інформацією про порядок дій; фізичні особи будуть поінформовані за допомогою оголошень у відділеннях; відповідна інформація буде розміщена на офіційному сайті, в Facebook або в веб-банкінгу Ощад 24/7 і відправлена ​​SMS-повідомленням.

Від клієнтів-фізосіб зміна номерів рахунків не вимагає додаткових дій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!