"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 6 листопада 2017, 21:00

Про офшори. Про заводи. Про банки

Про офшори. На зміну Panama Papers прийшли Paradise Papers. Завдяки хакерскому злому стали відомі нові подробиці про реєстрації компаній в офшорах серед відомих політиків і бізнесменів.

В "українських паперах" засвітився офшор президента Петра Порошенка, а також топ-менеджера "Нафтогазу" Сергія Олексієнка.

Реклама:

Юристи Порошенка і сам Олексієнко прокоментували результати розслідування.

Також, завдяки Paradise Papers стало відомо про те, що російський ВТБ банк інвестував в Twitter, а Газпром - у Facebook.

Про заводи. Державне підприємство "Артемсіль", незважаючи на арешт рахунків, виконує заявки споживачів і здійснює відвантаження продукції в штатному режимі.

Тим часом, суд наклав арешт на фармацевтичний завод "Фармекс Груп", кінцевим бенефіціаром якого є Олександр Шишкін - екс-депутат російської Держдуми.

Про банки. Нова довірена особа по єврооблігаціях "Приватбанку" направила банку повідомлення про дострокове стягнення заборгованості в розмірі 335 мільйонів доларів.

Національний банк відніс "Банк Богуслав" до категорії неплатоспроможних і ввів тимчасову адміністрацію. Цікаво, що у відстороненого голови ДФС Романа Насірова в 2015 році в цьому банку було 4,5 мільйона гривень на рахунках, а у 2016 році залишилося лише 107 гривень.

Хочете знати більше?

Полювання на бізнес. Чому аграрні підприємства не можуть зупинити рейдерів

2016-2017 роки для українських аграріїв проходять під знаком посилення рейдерства. Правоохоронці не можуть захистити бізнес і часто допомагають зловмисникам. Як аграрії можуть захистити себе?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!