Двері фармкомпанії "Здоров'я" відчінені для молодих фахівців

Четвер, 28 вересня 2017, 17:05

В сьогоднішніх реаліях, коли  за даними Державної служби зайнятості на 10 тисяч безробітних припадає лише 1,5 тисячі вакансій, питання працевлаштування молодих фахівців стоїть особливо гостро. З огляду на складну ситуацію на ринку праці, зростає значення підприємств, готових відкрити свої двері для випускників харківських вузів. Одним з таких соціально відповідальних роботодавців є фармацевтична компанія "Здоров'я": вітчизняний фармгігант взяв участь у вересневій Ярмарці вакансій, за результатами якої роботу отримали 24 молодих фахівця.

 

 Для компанії "Здоров'я" участь в працевлаштуванні випускників вузів, які ще не мають досвіду роботи, а значить, і переваг на ринку, є обов'язковою частиною соціальних ініціатив. Один з провідних вітчизняних виробників лікарських засобів навіть в самі економічно нестабільні часи дає шанс молодим фахівцям знайти роботу відразу після закінчення вузу.

Цієї осені новими співробітниками компанії "Здоров'я" стали випускники Національного фармацевтичного університету (НФаУ), НТУ "ХПІ", Харківського національного технічного університету сільського господарства імені П. Василенка, Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського (ХАІ), а також Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

У 2017 році молодих фахівців працевлаштували на такі посади, як хімік, контролер готової продукції, технік з експлуатації ремонтного обладнання, майстер, слюсар-ремонтник та ін.

Реклама:

Вісім випускників НФаУ, який є профільним фармацевтичним вузом, були запрошені на посади техніка-технолога, інженера-технолога, майстра контрольного, інженера по стандартизації, інженера-дослідника.

Також, кожному співробітнику підприємства, який закінчив в 2017 р вищі навчальні заклади та коледжі, була сплачена одноразова матеріальна допомога в розмірі 3000 грн - таким чином компанія показує свою зацікавленість в нових молодих кадрах.

"Двері компанії "Здоров'я" завжди відкриті для амбітних молодих фахівців. Адже саме за молоддю - майбутнє України. А для випускників наше підприємство в усі часи є престижним місцем роботи, оскільки ми забезпечуємо своїм співробітникам повну соціальну захищеність. У нас щорічно підвищується зарплата, компанія виконує всі взяті на себе зобов'язання перед персоналом, діє профспілковий комітет. І, звичайно, ми будемо раді молодим енергійним співробітникам, мотивованим працювати і розвиватися разом з нашою компанією ", - зазначив Олександр Доровський, генеральний директор фармацевтичної компанії "Здоров'я".

На даний момент "Здоров'я" залишається одним з найбільших і найбільш стабільних підприємств Харкова і України. Компанія щорічно входить до рейтингу "Сумлінний платник податків", а в минулому році отримала нагороду "Кращий роботодавець" за створення сприятливих умов для працевлаштування людей з обмеженими можливостями і високу соціальну відповідальність. Цього року ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я" святкує 110 річний ювілей.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!