"Артемсіль" інвестує 115 мільйонів гривень у модернізацію виробництва

П'ятниця, 17 червня 2016, 17:50

Згідно з підписаним на поточний рік фінансовим планом ДП "Артемсіль", на капітальні інвестиції передбачено 115 мільйонів гривень, в тому числі близько 80 мільйонів гривень на модернізацію виробництва.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Як зазначається, основним об'єктом модернізації було визначено ділянку з помелу, переробки і навантаження солі і ділянка брикетування солі рудника №4. Метою цього проекту є випуск нового виду продукції, орієнтованої на європейського споживача.

"В даний момент вже виконуються відповідні роботи силами ремонтного персоналу рудника №4 та РСУ ДП "Артемсіль", а саме проводиться модернізація і ремонт існуючого обладнання - конвеєрних ліній, елеваторів, вальцевих млинів, солеспусків і шиберних вузлів, задіяних в технології", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Крім цього, проводиться ремонт металоконструкцій будівель головного корпусу, будівлі брикетного цеху.

Також 2 червня 2016 року підприємство оголосило про проведення торгів в системі ProZorro із закупівлі Фотосепаратора, оприлюднивши відповідну інформацію на офіційному сайті підприємства.

Торги на закупівлю пакувальної лінії і вибір підрядної організації для виконання монтажних робіт також мають намір провести за допомогою системи електронних держзакупівель.

Закінчення всіх робіт і початок випуску нової продукції намічено на 2016 рік.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!