"Нафтогаз" шукає юристів за 30 мільйонів

Четвер, 16 червня 2016, 15:39

НАК "Нафтогаз України" запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю юридичних послуг для забезпечення прав та інтересів компанії в іноземних юрисдикціях.

Про це йдеться у повідомленні НАК.

Як зазначається, основні завдання, які мають бути реалізовані, пов`язані з забезпеченням інтересів компанії при вирішенні спорів в судах та інших органах іноземних держав, іноземних чи міжнародних арбітражах, підготовка необхідних процесуальних документів.

Також мають бути надані послуги, пов`язані з юридичним супроводом зовнішньоекономічної діяльності компанії та з представництвом інтересів компанії під час зустрічей та переговорів, які проводяться з представниками іноземних компаній.

Реклама:

Очікувана вартість закупівлі юридичних послуг складає 30 млн грн, йдеться у повідомленні.

Строк надання послуг - до 31 грудня 2017 року.

"Нафтогаз" має намір шляхом проведення відкритих торгів визначити підрядника, що надаватиме якісні послуги на найбільш конкурентних умовах.

Учасники торгів мають відповідати кваліфікаційним вимогам, зокрема, мати офіси не менше, ніж в трьох країнах Євросоюзу (в тому числі в Великобританії), на Близькому Сході, у США та Китаї. Відповідно підтвердженою має бути і кваліфікація персоналу.

Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів - до 17.00 години 18 липня 2016 року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!