Україна та США посилять співпрацю у митній сфері

Середа, 18 травня 2016, 18:25

За ініціативою Міністерства фінансів уряд схвалив проект міжурядової угоди з США про взаємну допомогу між митними адміністраціями.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"Міністерство фінансів працює над вдосконаленням митних відносин з іншими державами та їх адаптацією до вимог Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні.

"З цією метою, зокрема, минулого року вже було підписано міжурядові угоди про взаємну допомогу у митній сфері з Хорватією і Боснією та Герцеговиною", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

Згідно з повідомленням, черговим кроком в цьому напрямку є міжурядова угода з США про взаємну допомогу у митній сфері, спрямована на посилення співпраці між країнами у протидії контрабанді та митним правопорушенням.

"Мета даної угоди - налагодити двостороннє співробітництво між митними адміністраціями України та США, та надавати взаємну адміністративну допомогу для попередження та припинення протиправних дій, які завдають шкоди економічним інтересам обох країн", - заявили у Мінфіні.

Як зазначається, підписання угоди передбачається 23 травня 2016 року під час візиту Керівника Митної та прикордонної служби США Дж. Керліковське в Україну.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!