Кабмін схвалив призначення глави Львівського аеропорту

Четвер, 18 лютого 2016, 16:33

Кабінет міністрів України схвалив призначення головою міжнародного аеропорту "Львів" Тетяни Романовської, кандидатура якої була відібрана в ході конкурсу урядовим номінаційним комітетом.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше з відповідною ініціативою виступив в ході засідання уряду міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

Перед погодженням призначення на підтримку Романовської висловилися кілька міністрів, присутніх на засіданні номінаційного комітету, в тому числі і Пивоварський.

Реклама:

"Нехай працює. Призначаємо. Тетяна Василівна, вітаємо вас з призначенням у зв'язку з рішенням номінаційного комітету", - прокоментував рішення прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури в листопаді 2015 року сформувало шорт-лист кандидатів на посаду керівника аеропорту в кількості п'яти чоловік, і подало його на розгляд комітету з призначень при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

У короткий перелік претендентів, зокрема, увійшли Павло Прусак (раніше обіймав посаду комерційного директора Харківського аеропорту), Олег Горєлов (раніше, зокрема, глава ЗАТ "Шиндлер"), Олександр Лісовик (директор з продажу та маркетингу азербайджанської авіакомпанії Azal), Володимир Костенко (заступник гендиректора аеропорту "Львів" по операційній діяльності) і Тетяна Романовська.

Всього на конкурс було подано 13 заявок.

Романовська раніше займала посаду начальника аеровокзального комплексу аеропорту.

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького розташований в 6 км на південь від центру міста.

Новий аеровокзальний комплекс, побудований до Євро-2012, введено в експлуатацію 12 квітня 2012 року. Новий термінал загальною площею 39 тис. кв. м має дев'ять виходів на посадку, 28 стійок реєстрації, два кіоски саморегистрации, 18 пунктів проходження паспортного контролю і 12 пунктів проходження на предмет авіаційної безпеки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!