Apple планує придбати найбільший американський медіаконцерн

Четвер, 14 січня 2016, 15:45

Корпорація Apple розглядає купівлю одного з найбільших мультимедійних конгломератів в США - Time Warner для запуску власного телевізійного сервісу.

Про це повідомляє "The New York Post", передає "Ліга.Бізнес".

Представники Apple і Time Warner інформацію про можливу операцію не коментують.

Як повідомляється, від покупки Time Warner корпорація Apple буде мати великий вплив в засобах масової інформації та видавничої діяльності.

Реклама:

Компанія отримає права на концерн Warner Bros. Pictures, новинний контент CNN, канал HBO, видавництво коміксів DC Comics, а також на популярні фільми, серіали і шоу, такі як Володар кілець, Гаррі Поттер, Супермен, Бетмен, Гра пристолів, Last Week Tonight, Leftovers, Теорія великого вибуху, Закон і порядок, документальний серіали The Jinx and Vice, і багато іншого.

Time Warner - один з найбільших медіахолдингів у світі. Володіє кіностудією Warner Bros., що випускає телепрограми для всіх великих мовленнєвих і кабельних мереж. Її підрозділ Turner Broadcasting включає в себе телевізійні канали CNN, TNT, TBS, Cartoon Network і truTV.

Також до числа її активів відноситься кабельна і супутникова телемережа HBO. У 2014 році виручка холдингу склала $27,4 млрд, а чистий прибуток - $3,8 млрд, капіталізація на NYSE - $56,4.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!