У київському офісі Apple змінився керівник

Четвер, 1 квітня 2021, 15:30
 

Українська юрособа компанії Apple - ТОВ "Еппл Україна" - змінила керівника: замість Романа Гуменюка ним став Пітер Рональд Денвуд.

Про це свідчать дані на порталі Опендатабот.

Як пише AIN.UA, на платформі Linkedіn зазначається, що Пітер Рональд Денвуд працює в Apple із 2013 року і зараз обіймає посаду директора з міжнародного корпоративного права. Він уже брав участь в налагодженні роботи зовнішніх активів компанії.

У 2019 році Bloomberg писав, що коли Apple купила стартап Spectral Edge Ltd., Денвуд став його керівником після того, як інші члени правління залишили свої повноваження.

Реклама:

Раніше Денвуд також керував індійським офісом компанії, а до роботи в Apple був партнером в Baker McKenzie.

Як свідчать дані Опендатабот, київський офіс компанії зареєстрований в Печерському районі Києва, в IQ Business Center, а українську юрособу компанія зареєструвала в квітні 2020 року.

Нагадаємо:

Навесні 2020 року Apple зареєструвала в Україні юрособу, влітку того ж року шукала Chief Accountant для київського офісу.

У березні 2021 року компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні - аналітика непрямих податків (Indirect Tax Analyst) для київського офісу.

Компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні - шукають регіонального менеджера з персоналу (Country Field Staff Manager, Ukraine).

Компанія Apple запустила на основному сайті український підрозділ - apple.com/ua: частина інформації подана українською, основна - все ще англійською.

Компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні - шукають юрисконсульта (Legal Counsel) для київського офісу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: