Фонд держмайна скасував результати конкурсу з продажу військового НДІ

Четвер, 12 листопада 2015, 16:41

Фонд державного майна своїм наказом скасував результати конкурсу з продажу 94,4% акцій ПАТ "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів".

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

Як сказано в наказі, результати конкурсу скасовано на підставі ухвали Печерського районного суду міста Києва від 7 жовтня 2015 по справі 757/36982/15-к щодо вилучення оригіналів документів, що стосуються проведення цього конкурсу, а також іншої Ухвали Печерського районного суду щодо накладення арешту на пакет акцій товариства.

Раніше, Печерський райсуд м. Києва заарештував 94,44% акцій ПАТ "НДІ електромеханічних приладів", не надіславши ФДМУ інформацію про засідання і не повідомивши про ухвалу щодо арешту акцій.

Реклама:

Як відомо, 30 вересня Фонд держмайна продав 94,44% акцій НДІ приватному акціонерному товариству "Вентиляційні системи" за 16 млн гривень.

8 жовтня Фонд держмайна повідомив про призупинення підписання договору купівлі-продажу зазначеного підприємства у зв'язку з початком розслідування приватизації Військовою прокуратурою.

15 жовтня Печерський районний наклав арешт на 94,44% акцій ДП "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів", які повинні були продати ПАТ "Вентиляційні системи".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: