Банк Жеваго вирішив збільшити статутний фонд на 1,97 мільярда

Понеділок, 22 червня 2015, 10:15

Банк "Фінанси та Кредит" вирішив збільшити статутний фонд на 1,97 млрд гривень до 5,4 млрд гривень за прискореною процедурою.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку, пишуть "Українські новини".

19 червня відбулися позачергові збори акціонерів, на яких затверджені терміни майбутнього збільшення статутного капіталу банку шляхом приватного розміщення додаткових акцій номінальною вартістю 0,5 гривні в кількості 3,944 млрд штук на суму 1,972 млрд гривень.

Акціонери банку використовували можливість збільшення статкапіталу банку в максимально стислі терміни і вдалися до можливостей прискореної процедури емісії, передбаченим законом "Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків", що дозволить завершити процес збільшення статутного капіталу банку вже до кінця червня 2015 року.

Реклама:

Це дозволить наростити статутний капітал банку "Фінанси та Кредит" до 5,388 млрд гривень.

Як відомо, акціонерами фінустанови є ТОВ "Асканія" (45,92%), ПрАТ F & C Realty (41,58%), ТОВ "Індастріал констракшн" (6,78%).

Основним бенефіціаром "Фінанси та Кредит" є позафракційний депутат Верховної Ради Костянтин Жеваго.

Нагадаємо, раніше Національний банк надав ПАТ "Банк Фінанси та кредит" стабілізаційний кредит на суму 750 мільйонів гривень строком на два роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: