Бойко переписує "Білоцерківводоканал" на "секретну" компанію

Четвер, 26 березня 2015, 12:49

Антимонопольний комітет надав дозвіл ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Титан" на придбання більше 50% акцій ТОВ "Білоцерківвода".

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на АМКУ.

ТОВ "Білоцерківвода" з березня 2013 р. тримає у концесії Білоцерківський водоканал.

Наразі "Білоцерківвода" належить ТОВ "Хімічно-промисловий альянс", яким володіє кіпрський офшор "Діренс Вентурес Лімітед" і Антон Чернецов.

Реклама:

Батько Антона Чернецова Олександр Чернецов є головним інженером Рубіжанського казенного заводу "Зоря", яким раніше керував екс-міністр енергетики Юрій Бойко. Чернецов також керував Рубіжанською міською організацією Республіканської партії, яку очолював Бойко.

Щодо ЗНВКІФ "Титан", то в Smida інформація про нього відсутня. Відомо, що він зареєстрований на вул.Тарасівській,16. Директором є Олег Нікітін.

Фонд "Титан" був заснований у жовтні 2011 році фірмою ТОВ "Торгівельний дім "Агроснаб", але вже у грудні власність фонду було переведено на акціонерів, список яких реєстр не розкриває.

ТД "Агроснаб" належало Анні Паращак, Олександру Фаєрману і КУА "ІФГ Капітал венчурні фонди". В кінці 2012 року співвласником КУА "ІФГ Капітал венчурні фонди" стало ПАТ "Спецбудмонтаж", яким володіє "Тунарас Інвестментс Лімітед" з Кіпру.

У 2011-2012 рр. фонд "Титан" ділив адресу реєстрації (вул.Тарасівська 23/25) з низкою компаній, де співвласником була кіпрська компанія "Тунарас Інвестментс Лімітед" - ПАТ "Спецбудмонтаж", ПрАТ "СК "Контакт страхування", ТОВ "Інвестиційна компанія Статус".

Відомо, що "Тунарас Інвестментс Лімітед" має найбільший пакет (31,6%) у ЗНКІФ "Домінанта". Свого часу акціонером цього фонду було ТОВ "Танталіт", що виступає власником резиденції "Межигір’я" Віктора Януковича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: