Американська компанія Amway йде з Криму

Понеділок, 5 січня 2015, 15:25

Американські компанії продовжують залишати Крим, виконуючи санкції, введені США проти цього регіону.

Про це пишуть "Крим.Реалії".

Як зазначається, цього тижня з'ясувалося, що згорнути роботу в Криму вирішила і компанія Amway, яка займається виробництвом і продажем засобів особистої гігієни, побутової хімії, косметичних засобів, біологічно активних добавок до їжі.

Для просування товарів ця компанія використовує технології прямих продажів і мережевого маркетингу з багаторівневою системою компенсацій.

Реклама:

Як повідомляє Крим 24 з посиланням на одого з кримських користувачів соціальної мережі Facebook, компанія Amway направила своїм кримським партнерам лист, в якому повідомляється про введені владою США санкції щодо Криму.

У зв'язку з цим компанія скасовує всі замовлення, розміщені зареєстрованими в Криму партнерами в період 30-31 грудня, але не відвантажені одержувачу. Відтепер усі кримські партнери Amway не зможуть розміщувати свої замовлення, "у тому числі на материковій території України".
"Нові реєстрації дистриб'юторів з кримськими адресами (індексами) прийматися не будуть", - наголошується в листі.

"Ми цілком усвідомлюємо, що ці обмеження призведуть до серйозних змін у вашому бізнесі. Однак, як законослухняна компанія, Amway повинна забезпечити повне дотримання законодавчих норм", - підкреслюється в листі.

При цьому ТОВ "Емвей Україна" продовжує надавати повний спектр послуг для своїх партнерів і дистриб'юторів, зареєстрованих "на материковій території України".

Нагадаємо, американські компанії повинні до 1 лютого 2015 року припинити ділові відносини з компаніями в анексованому Криму. Таким чином міністерство фінансів США роз'яснило введені санкції щодо Криму.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!