"Нафтогаз" оголосив конкурс на оцінку родовищ в Єгипті та Криму

Вівторок, 20 січня 2015, 12:22

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оголосила конкурс на оцінку родовищ компанії в Єгипті і Криму.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз".

Згідно з повідомленням, "Нафтогаз" запрошує компанії, що надають геологічні, геофізичні та пов'язані з ними вишукувальні та консультаційні послуги, до участі у відкритих торгах на закупівлю послуг з незалежної оцінки запасів вуглеводнів нафтогазових родовищ і перспективних площ "Нафтогазу", ПАТ "Укргазвидобування" і філії "Нафтогазу" в  Єгипті станом на 31 грудня 2014 року і ДАТ "Чорноморнафтогаз" і НАК "Нафтогаз", які розташовані в Криму та акваторії Чорного та Азовського морів, станом на 31 грудня 2013 року.

"Основні завдання: збір, аналіз, систематизація та аудит геолого-геофізичних і геолого-промислових матеріалів по нафтогазових родовищах і перспективним площам; незалежна оцінка резервів вуглеводнів нафтогазових родовищ і перспективних площ; визначення очікуваної чистої приведеної вартості та очікуваних чистих доходів по родовищах і перспективним площам", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Очікувана вартість закупівлі становить 35,08 млн гривень. Термін надання послуг - протягом 120 календарних днів з дати підписання договору.

"Нафтогаз" має намір шляхом проведення відкритих конкурсних торгів визначити підрядника, який зможе надавати якісні послуги на найбільш конкурентних умовах. Кінцевий термін подання пропозицій конкурсних торгів - 16 лютого 2015, - зазначається у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!