Мінагропрод готується до підписання меморандуму з зерновиками

Четвер, 15 січня 2015, 12:35

Міністерство аграрної політики та продовольства України має намір незабаром підписати меморандум з функціонування ринку зерна з його учасниками.

Про це йдеться в повідомленні Мінагропроду.

Дане рішення було прийнято за результатами засідань робочої групи з питань функціонування ринку зерна з представниками асоціацій товаровиробників та зерноторгових компаній, йдеться в повідомленні.

Як зазначають у міністерстві, короткострокові цілі досягнуті: відновлено співпрацю, доопрацьований меморандум про зерновий ринок, сформовано бачення балансів зерна.

Реклама:

Під час зустрічі відповідні документи були представлені операторам зернового ринку. Після доопрацювання пропозицій галузевими асоціаціями Мінагропрод буде готовий до підписання меморандуму.

"Наша основна мета - забезпечити прогнозованість і прозорість зернового ринку для всіх учасників", - підкреслив міністр Олексій Павленко.

У Мінагрпороді розраховують, що діяльність робочої групи з функціонування ринку зерна буде спрямована не тільки на консолідацію зусиль по прозорого регулювання зернового ринку, а й на вдосконалення регуляторної політики в частині дозвільних процедур.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: