Банк "Надра" збільшує статутний капітал на 5,5 мільярда

Четвер, 20 листопада 2014, 20:54

Банк "Надра" збільшує статутний капітал на 5,5 мільярда гривень шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.

Таке рішення було прийнято на позачергових Загальних зборах акціонерів фінустанови, які відбулися 19 листопада 2014 року в Києві, повідомляє прес-служба банку.

Як наголошується, розміщення акцій здійснюється серед існуючих акціонерів банку "Надра", а також приватних інвесторів, які мають намір взяти участь в капіталізації фінустанови.

За словами голови правління банку "Надра" Дмитра Зінкова, додаткові інвестиції в капітал дозволять фінустанові з достатнім запасом міцності пережити період загальної фінансової, економічної та політичної дестабілізації в Україні, продовжуючи розвивати нові банківські продукти та програми для клієнтів.

Реклама:

На сьогоднішній день фінустанова надає банківські обслуговування понад 1,5 млн українців і 27 тисячам українських компаній.

"Приблизно 360 тисяч співробітників, 3,5 тисяч українських підприємств отримують заробітну плату через банк "Надра", - йдеться у повідомленні.

Статутний капітал банку "Надра" становить 3,9 млрд гривень, балансовий капітал - 4,03 млрд гривень. Сукупні активи банку за січень-вересень збільшилися на 15,3% і становлять 35,87 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!