"Укргазвидобування" придбало запчастин на 11 мільйонів

Субота, 26 липня 2014, 12:47

ТОВ"Азімут" протягом липня отримало підряди ПАТ "Укргазвидобування" на придбання товарів на суму 11,15 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на 7,02 мільйона гривень придбають обладнання для очищення бурового розчину. Також на 1,88 замовлено запчастин до бурового обладнання. Відповідні договори були укладені 17 липня.

Крім того ПАТ "Укргазвидобування" акцептувало пропозиції фірми "Азімут" на постачання запчастин до бурових насосів УНБ-600 та 9Т на 2,25 мільйона гривень. Договір мають укласти до 25 липня.

Реклама:

Увесь товар має бути 2014 року випуску. Виробник продукції і ціни за одиницю товару не повідомляються. Поставка має відбутися до кінця року в БУ"Укрбургаз"(УБГ), що в м.Краснодон Харківської області.

Замовник застосував "закупівлю зі зменшенням ціни (запит на редукціон)", тобто у формі аукціону, кожен крок якого має знижувати ціну. При цьому інформація про зниження кінцевої ціни порівняно з початковою опублікована тільки по закупівлі насосів, де на торгах було більше двох конкурентів.

Фірма "Азімут" зареєстрована 11 червня цього року у селі Бузова Київської обл. на Андрія Овчаренка. Документація конкурсних торгів затверджена 17 червня.

Раніше Андрій Овчаренко працював директором сумського ТОВ "Триаж", підконтрольного партнерам заступника голови правління "Укргазвидобування" Вадима Шленчака.

Відомо, що у 2009-2012 рр. "Укрнафтозапчастина" отримала підрядів "Укргазвидобування" на 8,50 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: