Янукович спробує переконати інвесторів вкладати в Україну

Понеділок, 4 листопада 2013, 16:53

5 листопада 2013 року під головуванням Віктора Януковича відбудеться пленарне засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів на тему "Інвестиції в розвиток економіки та соціальної сфери в умовах дії зони вільної торгівлі з ЄС".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Як повідомив радник президента Андрій Гончарук, під час засідання буде проаналізовано діяльність робочих органів Ради в міжсесійний період, визначено пріоритетні напрями співпраці представлених в цьому консультативному механізмі представників влади і бізнесу на наступний рік.

"Окрему увагу буде приділено шляхам збільшення обсягів інвестицій та активізації господарської діяльності в умовах очікуваного тимчасового застосування положень Угоди про асоціацію в частині поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі", - зазначив Гончарук.

Реклама:

Передбачається обговорення актуальних сьогодні питань економічного розвитку країни, вирішення яких вимагає спільних кроків представників влади та бізнесу, спрямованих, в тому числі, на подальше поліпшення вітчизняного інвестиційного клімату.

За словами Гончарука, підготовлені інвесторами рекомендації вже проаналізовані Адміністрацією президента, Кабінетом міністрів і координаційним центром з упровадження економічних реформ. За результатами пленарного засідання Ради очікується відповідне доручення глави держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!