НТКУ роздала на дитяче "Євробачення" вже 28 мільйонів

П'ятниця, 29 листопада 2013, 09:29

Національна телекомпанія України у період 15-19 листопада уклала низку угод на послуги з проведення міжнародного дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013" на загальну суму 24,50 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Згідно з повідомленням, 12,87 млн гривень - отримає львівське Творче об’єднання "Компанія Альтернатива" у формі ТОВ, власницею фірми є Оксана Марків. Компанія  надаватиме послуги щодо зйомки та трансляції "Євробачення", забезпечить все операторське, звукове та світлове обладнання.

5,38 млн гривень - отримає ТОВ "Євромедіа Компані" на створення сцени, рухомих та нерухомих декорацій у формі частинок пазлу. Фірму "Євромедіа Компані" заснував Павло Грицак, бізнес-партнер Олександра Ксенофонтова - чоловіка і продюсер співачки Руслани Лижичко.

Реклама:

2,93 млн гривень - отримає ТОВ "Едленд", власниками якого є Богдан Тріль і Яна Кулініч, на інформаційне забезпечення заходу.

1,03 млн гривень - отримає ТОВ "ПСМГ" Юрія Біловуса на послуги щодо постановки художніх номерів шоу-програми конкурсу, створення спільної пісні та написання музичного супроводу, забезпеченням оригінальними концертними костюмами та супровідним реквізитом для виступів.

0,92 млн гривень - отримає ДП "Національний центр ділового та культурного співробітництва "Український Дім", який організовуватиме екскурсії, майстер-класи для дітей - учасників заходу, організувати церемонії відкриття/закриття конкурсу й міжнародні наради.

0,57 млн гривень - отримає ТОВ "Флай енд Тревел" на забезпечення харчування делегацій, преси та гостей конкурсу і технічного персоналу, забезпечення кофі-брейків та фуршетів.

0,60 млн гривень - отримає ПАТ "Страхова компанія "Універсальна" за послуги зі страхування від нещасних випадків організаторів, технічних партнерів, представників делегацій, журналістів та художніх колективів, що беруть участь у конкурсі, а також страхування загальної відповідальності у приміщенні НПМ "Україна".

0,20 млн гривень - отримає ТОВ "Професійна Ліга Безпеки" Андрія Сокола і Сергія Самойлика за послуги охорони заходу.

Таким чином на сьогоднішній день НТКУ підписало договорів на послуги з проведення "Дитячого Євробачання" на загальну суму 28,21 млн гривень. Разом з тим раніше Кабмін заявляв, що на проведення конкурсу виділено 25 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!