Вердикт Росспоживнагляду: продукція "Рошен" як і раніше неякісна

Середа, 30 жовтня 2013, 20:31

За підсумками інспекції в Україну експерти Росспоживнагляду виявили, що продукція кондитерських фабрик корпорації "Рошен" не відповідає сучасним вимогам безпеки і якості.

Про це йдеться в повідомленні на сайті російського відомства.

"За результатами інспекції виявлено, що кондитерська продукція фабрик "Рошен" виготовляється на підставі скасованих в РФ нормативних документів, що не відповідають сучасним вимогам за показниками мікробіологічної безпеки і якості продукції", - йдеться в повідомленні.

Відомство також зазначає, що забезпечення кондитерських фабрик молочною сировиною здійснюється з молокопереробних підприємств Вінницької області, що не допущені до постачання в РФ.

Реклама:

"Виробничий контроль сировини та готової продукції на фабриках "Рошен" не забезпечує гарантії їх якості та безпеки", - підкреслюють російські ревізори.

У Росспоживнагляді також заявили про можливість подальшого інспектування "за умови належного забезпечення ходу перевірочних заходів".

При цьому російське відомство підкреслює, що Мінагрополітики України, як і раніше, не бажає вести конструктивний діалог.

Як повідомлялося, раніше Мінагропрод заявив, що українська сторона виконала всі умови Росспоживнагляду по організації інспектування кондитерських фабрик корпорації "Рошен", при цьому інспекційна група Росспоживнагляду порушила процедуру перевірок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!