Фонд соцстраху за 18 мільйонів навчатиме своїх спеціалістів

Вівторок, 15 жовтня 2013, 09:13

Фонд соцстрахування за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Інститут безпеки життєдіяльності" на проведення навчання з питань охорони праці спеціалістів з охорони праці.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, вартість угоди становила 17,91 мільйона гривень.

"Замовлено навчання та підвищення кваліфікації 34 тисяч спеціалістів, які займаються охороною праці у своїх підприємствах та організаціях. Вартість навчання одного спеціаліста становила 524 гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У 2012 році Фонд фінансував це навчання без приватної посередницької компанії. Тоді навчання пройшло утричі менше осіб - 12 тисяч, а навчання одного спеціаліста коштувало утричі дешевше - 237 гривень.

Як пише видання, засновником "Інституту безпеки життєдіяльності" є профспілка "Соціал", яку очолює Станіслав Богданов, заступник директора виконавчої дирекції Фонду соцстраху, який проводив тендер. Номер телефону профспілки "Соціал"  збігається з телефоном начальника відділу кадрів Фонду соцстраху.

Директором "Інституту безпеки життєдіяльності" є Анатолій Єна, який вже багато років працює заступником директора Головного навчально-методичного центру Держгірпромнагляду. Цей орган курує питання навчально-методичного забезпечення навчання охороні праці.

Нагадаємо, раніше Фонд соцстрахування за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ "БМС Консалтинг" на розробку сайту та придбання серверного обладнання на 6,09 мільйона гривень.

З 2009 року у "Віснику держзакупівель" опубліковано дані про тендери Фонду соцстраху від нещасних випадків на придбання програмного забезпечення та комп’ютерної техніки на 205,37 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!