Розвідники викинули 6 мільйонів на спецтехніку та захист

П'ятниця, 27 вересня 2013, 13:28

Служба зовнішньої розвідки за результатами тендерів уклала низку угод на придбання оргтехніки й обладнання, а також на проведення наукових досліджень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становила 6,34 мільйона гривень.

Як зазначається, з цієї суми 2,24 млн гривень піде на спеціальне обладнання. Частина обладнання - для масштабування високопродуктивного кластерного обчислювального комплексу. Ще частина - для модернізації автоматизованої інформаційної системи, апаратно-програмних та дистанційно-керованих комплексів. Обладнання постачатиме ТОВ "БМС Техно".

Реклама:

Ще на 0,25 млн гривень розвідка закупить у ТОВ "Трител" аналізатор спектру та вимірювач швидкості вітру, пише видання.

Решта грошей піде на дослідження та розробки в галузі фізико-математичних наук і приладобудування та електроніки.

У 2,6 млн гривень обійдеться розроблення автоматизованої системи оброблення мовних сигналів. Підряд отримало ТОВ "Матезіс". Ще три дослідження замовили Фізико-математичному інституту КПІ.

Окрім того за 0,4 млн гривень служба замовила ТОВ "Альтаїр-775" дослідження програмного коду та верифікацію алгоритмів сучасних електронних засобів.

Решта 0,27 млн гривень підуть на дослідження методів ідентифікації та демодуляції сигналів передач, що використовують технологію Carrier-in-Carrier (супутникові сигнали).

З урахуванням цих закупівель, Служба зовнішньої розвідки за останній місяць провела тендери на наукові розробки та придбання спецтехніки на 9,67 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!