У львівському аеропорту відкриють нові авіарейси до Іспанії, Італії та Грузії

Понеділок, 16 вересня 2013, 19:14

"ВіззЕйр Україна" розширить географію авіарейсів із Львова завдяки базуванню нового літака компанії в місцевому аеропорту.

Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук під час прес-конференції з нагоди відкриття третьої української бази у Львові, що запрацює з 30 квітня 2014 року, передає "Урядовий портал".

За інформацією комерційного директора ТОВ "Авіалінії ВіззЕйр Україна" Наталії Артемової, на перших порах у Львові базуватиметься один літак AirbusA320.Таким чином обсяг інвестицій авіакомпаній у регіон складе 80 млн доларів.

"Окрім рейсів, які авіакомпанія виконує на сьогоднішній день зі Львова до Венеції Тревізо, Дортмунда та Мілана Бергамо, "ВіззЕйр Україна" оголосила відкриття 5 нових рейсів  - до Неаполя, Риму (Італія), до Валенсії, Барселони, Жирони (Іспанія) та Кутаїсі", – анонсувала Артемова.

Реклама:

У свою чергу, Віктор Шемчук відзначив, що для міста Львів та й області загалом – це дуже хороша перспектива, адже компанія "Візз Ейр" здійснює виключно лоукост рейси, що є значно доступнішими для широкого загалу.

Новий літак буде обслуговувати 8 маршрутів, таким чином кількість пасажирських місць складатиме більш ніж 300 тисяч у 2014 році.

Загалом компанія "ВіззЕйр Україна" здійснює рейси з 4 українських аеропортів за 27 напрямками до 11 країн. У 2012 році 630 тисяч пасажирів скористалися послугами української авіакомпанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: