У Google Apple з'явилася система email-повідомлень

Субота, 3 серпня 2013, 12:40

Google анонсувала нову функцію для пакету додатків Google Apps for Business, створену для підвищення безпеки і орієнтовану для ІТ-менеджерів.

Про це пише CyberSecurity.ru.

Згідно з повідомленням, нова можливість дозволяє адміністраторам встановлювати email-сповіщення для будь-якої значимої активності в межах їх домену. Новий інструмент пропонує два типи попереджень: користувальницькі попередження та попередження налаштувань.

Перші пов'язані з такою активністю, як додавання нових користувачів, зміна паролів або підозріла login-активність. Налаштування додатків охоплюють сповіщення про будь-які зміни, пов'язані з додатками, такими як зміна налаштувань безпеки, зміна місця розташування додатків, пише видання.

Реклама:

У Google говорять, що нові можливості компанія додала у відповідь на прохання користувачів, які просили компанію зробити в рамках Google Apps повідомлення про підозріл активності або викрадення даних.

"Тепер адміністратори можуть отримати на електронну пошту попередження про події. За рахунок цього вони можуть залишатися в курсі подій і за необхідності приймати якісь дії. Подібні рішення зручні, коли в системі працюють кілька адміністраторів і їм потрібно бути в курсі того, що роблять інші адміністратори", - пише в блозі Google менеджер по продуктах Google Apps Ріші Данд.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!