"Укрспецекспорт" збільшив прибуток до 23,5 мільйона

Четвер, 25 липня 2013, 18:23

Держкомпанія "Укрспецекспорт", яка є основним експортером усіх видів озброєнь і військової техніки в Україні, в січні-червні поточного року збільшила чистий прибуток у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 5% - до 23,5 млн гривень.

Про це йдеться в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, чистий виторг підприємства за вказаний період зріс на 9% - до 329,1 млн гривень.

При цьому валовий прибуток підприємства також збільшилася - на 8,6% - до 182,65 млн гривень, собівартість реалізованої продукції зросла на 10% - до 146, 478 млн гривень.

Реклама:

Як повідомлялося, Україна в 2012 році скоротила експорт стрілецької зброї в США в порівнянні з 2011 роком на 76,7% - до 90 тис. одиниць.

Як відомо 24 липня спеціалізований міжрайонний військовий суд у кримінальних справах в Алмати засудив працівників "Укрспецекспорту" Олександра Школяренко та Олександра Хрулева до шести років ув'язнення.

Нагадаємо, 25 січня в Казахстані були заарештовані двоє чиновників "Укрспецекспорту", яких підозрюють в передачі 200 тисяч доларів місцевому чиновнику.

Процес передачі грошей був задокументований казахськими спецслужбами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!