"Голден Телеком" більше не буде мобільним оператором

Вівторок, 4 червня 2013, 15:27

ТОВ "Голден Телеком", що спільно з АТ "Київстар" входить до української бізнес-одиниці Vimpelcom Ltd., з 4 вересня 2013 року вирішило припинити надання послуг мобільного зв'язку.

Про це йдеться в офіційному повідомленні ТОВ у газеті "Голос України", передає "Інтерфакс-Україна".

У прес-службі "Київстару" причини такого рішення пояснили тим, що архітектура і інфраструктура мережі мобільного зв'язку "Голден Телекому" є складними для модернізації та не можуть забезпечити абонентам повний асортимент сучасних базових телекомпослуг.

"Тому, з метою поліпшення якості обслуговування абонентів, у процесі об'єднання телеком-активів компаній міжнародної групи Vimpelcom в Україні, відносно невеликій кількості абонентів мобільного зв'язку "Голден Телеком" запропоновано перейти на обслуговування в мережу "Київстар", яка технічно більш сучасна, постійно модернізується", - зазначили в прес-службі.

Реклама:

При цьому в прес-службі додали, що "Голден Телеком" продовжить функціонувати як юридична особа, збереже відповідальність перед контрагентами та партнерами, а також продовжить надання послуг фіксованого зв'язку.

За даними "Київстару", зараз "Голден Телеком" обслуговує близько 10 тис абонентів мобільного зв'язку.

Їм пропонується переукласти договори з "Київстаром", які мають на увазі заміну SIM-карти і телефонного номера.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: